Geldvoorelkaar.nl, alternatieve financiering

Slimme samenwerking met Geldvoorelkaar.nl

Datum: 19 januari 2018

Omdat wij geloven dat het steeds moeilijker wordt voor ondernemers om de juiste oplossing te vinden in het woud aan (alternatieve) financiers, gaat Debiteurenbeurs een slimme samenwerking aan met Geldvoorelkaar.nl.

"Deze samenwerking zien wij als een belangrijke stap in een mogelijke verdere alliantie", zegt Martijn van Schelven van Geldvoorelkaar.nl, "we zijn zo nog beter in staat direct passende financieringsoplossingen aan te bieden aan ondernemers. We kunnen in de samenwerking met Debiteurenbeurs immers zeer korte termijnen tot lange termijnen financieren. Daarmee kunnnen ondernemers hun kasstroom optimaliseren. Uiteraard zal dit de betaalcapaciteit van de ondernemers ten goede komen.

"We zijn erg blij dat we mogen samenwerken met de pionier en marktlleider van crowdfunding in Nederland", zegt Bernd Vinke van Debiteurenbeurs.nl, "we hopen dat het voor ondernemers zo eenvoudiger wordt de financiering te vinden die bij hen past."

Debiteurenbeurs.nl en Geldvoorelkaar.nl gaan de komende maanden intensief onderzoeken hoe deze samenwerking verder kan worden uitgediept. Wordt dus vervolgd.